top of page

Jazz te Gast komt eraan!

Over 10 dagen is het zover! Dan toveren we Zuidhorn opnieuw om tot het absolute middelpunt van de Europese jazz. Internationale topmuzikanten, jong talent en het Noordpool Orkest treffen elkaar in een ongekend avontuur. Ter plekke maken zij nieuwe muziek en voeren die uit in de sprookjesachtige tuinen van De Gast in Zuidhorn. Slenter van tuin naar tuin, eet een hapje mee en laat je verrassen door fantastische muziek.
Het festival start om 13.30 uur en het dagprogramma is vrij toegankelijk voor iedereen. De kaarten voor het slotconcert en de straatmaaltijd vliegen nu de deur uit. Wil je zeker zijn van een plaats? Koop dan nu hier je kaarten voordat ze op zijn!

Het avondconcert is ook dit jaar weer de spannende afsluiting van Jazz te Gast, met het voltallige Noordpool Orkest en solisten. Onder leiding van Reinout Douma speelt het orkest nieuwe arrangementen en composities die in opdracht van Jazz te Gast zijn gemaakt. Miguel Zenon en Xavi Torres kregen van ons festival de mogelijkheid om hun dromen waar te maken. Dat betekent dat nieuw orkestmateriaal voor het eerst te horen zal zijn. Voor zowel de musici, het orkest als het publiek een onvergetelijk evenement! 

bottom of page