top of page

Programma Jazz te Gast

Vrijdag 7 juni 
 

16.00 uur: Proloog (vrije toegang)

Op vrijdagmiddag 7 juni start Jazz te Gast met een spetterende proloog!
Vanaf 16.00 uur kan je muziek beluisteren in het centrum van Zuidhorn, waar overal plukjes muzikanten staan te spelen. Tegen 17.00 komen alle muzikanten samen op het plein tegenover hotel “In ‘t Holt 1654”. Daar zal de Amsterdam Klezmer Band spelen samen met schoolkinderen, muzikanten, ensembles en publiek. Rond 17.30 speelt de Klezmer band een spetterend slotconcert. 

Zaterdag 8 juni

13.30 uur: Start middagprogramma (vrije toegang)

Tijn Wybenga & Avishai Cohen brengen 13 jazzmusici bij elkaar om in één dag maar liefst 25 concerten te geven in de 7 tuinen aan de De Gast in Zuidhorn. Daarnaast zijn er nog een aantal verrassende Jazz bands geprogrammeerd die je ook in de tuinen kan bekijken.  

 

18.00 uur: Start Straatmaaltijd (ticket nodig) 

20.00 uur: Start Slotconcert  (ticket nodig)

Alle Greenhouse artiesten verzamelen zich op het hoofdpodium voor een fantastisch slotconcert: het absolute hoogtepunt van het festival. Alle dertien Greenhouse-musici staan dan voor het eerst samen op het podium en spelen nieuw materiaal, dat speciaal voor het festival wordt gemaakt. Onder leiding van Tijn Wybenga belooft dat een ongekend en veelkleurig muzikaal avontuur te worden.


Zondag 9 juni 


20.30 uur: Concert Bimhuis Amsterdam

Tijn Wybenga, Avisha Cohen & Friends.  
De Greenhouse artiesten reizen door naar Amsterdam om ook daar hun muzikale avontuur ten gehore te brengen. 

 

_DSC6981.jpg

Timetable

De timetable voor Jazz te Gast vind je hier zeer binnenkort. Ondertussen op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 
 

bottom of page