Jazz te Gast 2019 was een geweldig succes. De derde editie had onder leiding van Ethan Iverson en Marike van Dijk opnieuw een heel eigen karakter.

Uniek avontuur

In de grote tuin van villa Arnichem ligt het hoofdpodium van Jazz te Gast waar drie bijzondere orkesten zijn te horen. 

Fantastische orkesten

Acht unieke muzikale persoonlijkheden, afkomstig uit alle hoeken van de wereld:  van New York tot Parijs en Hongarije tot Berlijn. 

Muzikale persoonlijkheden

De New Yorkse pianist en componist Ethan Iverson en jazzsaxofoniste Marike van Dijk zijn de nieuwe Artists in Residence. 

Eerste namen bekend

Onze huisfotografen Caroline van der Schaaf en Janette Hamminga hebben prachtige plaatjes vastgelegd van het festival. Bekijk hier alle foto's die gemaakt zijn.

Foto's Jazz te Gast 2019

Met Special Guests het Nederlands Jeugd Jazz Orkest onder leiding van artistiek leider, dirigent en prachtige vocalist Ruben Hein.

De top van de Europese Jazz komt naar Zuidhorn

Wist je dat Jazz te Gast ook leuk is voor kinderen? We geven workshops muziekimprovisatie op scholen in Zuidhorn.

Muziekimprovisatie

Drie podia zijn gevuld met gevestigde jazz-ensembles en jong talent van het Prins Claus Conservatorium. Zij brengen toegankelijke, meest akoestische luistermuziek.

Ensembles en talenten

Ons festival kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Steek jij graag de handen uit de mouwen en lijkt het je leuk om ons te helpen aan weer een succesvolle editie?

Vrijwilligers gezocht!

De eerste vijf muzikanten van de line-up zijn bekend! Zij behoren tot de top van de Europese jazz scene en komen op 15 juni naar Zuidhorn.

Nieuwe artiesten bekend

© 2015 - 2019  Jazz te Gast - Alle rechten voorbehouden | Cookies & privacy | Webdesign by patrickwijninga.nl | Concept: Studio Dubbbele punt