top of page

Kaartverkoop 

Op zaterdagavond 8 juni verzamelen alle Greenhouse artiesten zich op het hoofdpodium voor een fantastisch slotconcert: het absolute hoogtepunt van het festival. Alle dertien Greenhouse-musici staan dan voor het eerst samen op het podium en spelen nieuw materiaal, dat speciaal voor het festival wordt gemaakt. Onder leiding van Tijn Wybenga belooft dat een ongekend en veelkleurig muzikaal avontuur te worden, een smeltkroes op het scherpst van snede, waarin de musici elkaar tot grote hoogten brengen. Een concert waar je absoluut bij moet zijn.
 

Let op: Jazz te Gast is een vrij toegankelijk festival, maar voor dit unieke slotconcert worden kaarten verkocht. Het aantal zitplaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!
 

Je kunt kaarten ook fysiek kopen bij Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies aan de Hoofdstraat 16 in Zuidhorn.
 

Slotconcert 8 juni

Slotconcert Complete line-up 

Prijs: 17,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Arnichem, De Gast, Zuidhorn

Straatmaaltijd 

Sluit je muzikale middag af met een heerlijke maaltijd op zaterdag 8 juni. Herberg Onder de Linden serveert voor aanvang van het slotconcert een vegetarische tajine (groente, tomaat, rozijnen, cous cous, dukah en salsa van gepekelde citroen). De straatmaaltijd word uitgeserveerd tussen 18.00 – 19.15 op het festival terein. Op ons gezellige terras aan de hoofdstraat de Gast kan je de maaltijd samen nuttigen. 

Straatmaaltijd 8 juni 

Prijs: €15,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: De Gast Zuidhorn

Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 

bottom of page