top of page

Proloog 7 juni 

Op vrijdagmiddag 7 juni start Jazz te Gast met een spetterende proloog!

 

Om 16.00 uur klinkt er plotseling muziek op allerlei plekken in Zuidhorn. Overal staan plukjes muzikanten te spelen en het winkelende publiek blijft staan om te luisteren. Er zijn kinderen die viool, harp of saxofoon spelen, er klinkt opzwepend slagwerk en er zijn professionele musici van de muziekschool Kunstkwartier. 

En dan klinkt er ergens vandaan, over de huizen heen, opeens een krachtig ritme. Er ontstaat beweging en de muzikanten trekken met het nieuwsgierige publiek in de richting van het geluid. 

Iedereen komt samen op het gezellige plein tegenover hotel “In ‘t Holt 1654”. Daar staat een podium met de Amsterdam Klezmer Band. Daaromheen ontstaat een wonderbaarlijk concert onder leiding dirigent Wouter Hakhoff. Schoolkinderen, muzikanten, ensembles, publiek en de band vinden elkaar in een muzikale happening. 

Het gezamenlijke concert sluit rond 17.30 uur af met een geweldige climax, waarna de Klezmer Band blijft spelen. Rond 19.00 uur is het concert afgelopen en is Jazz te Gast 2024 geopend!

 


 

 

 

Doe jij mee? 


Speel vrijdag middag mee met het improvisatie concert, samen met de Amsterdam Klezmer band en word onderdeel van de spetterende opening van Jazz te Gast! Iedereen kan meedoen, van harp, zang, hobo, tot keyboard of djembé, het maakt niet uit wat je speelt of hoeveel ervaring je hebt.  
 

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier, via de knop 'Meer info proloog' kan je iets meer in details lezen wat we precies gaan doen.  
 

 

Jazz te gast - illustraties los - 150 x 150 px23.png
bottom of page