top of page
Jazz te gast - banner website V2.png

Foto's Jazz te Gast 2024
 

2-Avishai Cohen-BW.jpg

Artist in residence 2024

"Cohen is een multiculturele jazzmuzikant, onder wiens voorouders Miles Davis te vinden is. Net als Davis kan hij de trompet gebruiken als een voertuig om de meest aangrijpende menselijke kreten te uiten." - Thomas Conrad, JazzTimes

Trompettist Avishai Cohen wordt geroemd om zijn eigen geluid en creatieve geest, die altijd openstaat voor meerdere stromingen binnen de jazz. Hij is maar liefst drie keer op rij verkozen tot Rising Star in de DownBeat Critics Poll. 

Artist Entrepreneur 2024

Componist, dirigent en artistiek leider Tijn Wybenga combineert modern klassiek, jazz en elektronica met improvisatie, dans en theater. Twee jaar lang was hij Nieuwe Maker in het Bimhuis, Amsterdam. Daar richtte hij zijn 14-koppige ensemble AM.OK (Amsterdams Modern Orkest) op, met topmusici uit de Nederlandse jazzscene. 

230212-Tijn-Wybenga-c-Rosita-Stumpel-Breuer5-1.jpeg

Proloog vrijdag 7 juni 

Speel vrijdag middag 7 juni vanaf 16.00 uur mee met het improvisatie concert, samen met de Amsterdam Klezmer band en word zelf onderdeel van de spetterende opening van Jazz te Gast! Iedereen kan meedoen, van harp, zang, hobo, tot keyboard of djembé, het maakt niet uit wat je speelt of hoeveel ervaring je hebt.  

 

5dbc03054b593.jpeg
Nieuwsbrief
Making of Jazz te Gast 2024
Noordpool x JazzTeGast
Suzan Veneman op Jazz te Gast!
Tijn Wybenga intro
Teis Semey shoutout